Werken met het ‘slimme onbewuste’ heeft mij altijd gefascineerd. De antwoorden op al onze vragen zijn reeds aanwezig, we moeten wel op de juiste manier met het onbewuste communiceren. Om toegang tot dit bewustzijnsveld te krijgen, heb ik de coachingsmethode DE REIS VAN DE HELD op weg naar Zelfkennis® ontwikkeld en geef ik bijscholing aan professionals. Dit is het resultaat van mijn eigen heldenreis. 

 

Wat mij drijft vanuit mijn diepste wezenskern gaat over creatie. Creëren komt voort uit een scheppende levensenergie. Dat is mijn bron van inspiratie.

De filosofische vraag naar wie we ten diepste zijn en wat het daadwerkelijke doel van ons leven is, boeit mij al mijn hele leven. Mijn grootste leermeesters vond ik in de kennis en kunde van oude culturen, C.G. Jung voelt juist daarom als geestverwant.

We hebben allemaal vragen over het grote raadsel van ons bestaan. Wie zijn we ten diepste als alle maskers vallen en waarom leven we? Zelfkennis verwerven gaat verder dan het kennen van onze eigenschappen, valkuilen of talenten. Het is het daadwerkelijke doel van ons leven zodat we kunnen begrijpen wat we hier komen doen. Zelfkennis gaat over het (ver)kennen van onze wezenskern en het begrijpen van ons levensdoel. Werken met dit thema wil ik toegankelijk maken voor de wereld van professionals die mensen óók met oog op een zinvol bestaan willen begeleiden in hun ontwikkelprocessen. Dat voelt als mijn missie.

Kijk voor mijn opleidingsachtergrond op mijn LinkedIn profiel