Mijn diepste wezenskern is die van een kunstenaar. Filosoferen hoort bij mijn leven, inspiratie voelt als voeding, nadenken als vanzelfsprekend. Zo worden gedachten tot woorden. Creëren is ‘a way of live’, een scheppende levensenergie.

Wie we ten diepsten zijn en wat het daadwerkelijke doel van ons leven is boeit mij al mijn hele leven. Mijn grootste leermeesters vond ik in de kennis en kunde van oude culturen; C.G. Jung voelt juist daarom als geestverwant.

We hebben allemaal vragen over het grote raadsel van ons bestaan. Wie zijn we ten diepsten als alle maskers vallen? Werken met dit thema wilde ik toegankelijk maken voor de coachingswereld. Zelfkennis gaat verder dan te weten wat onze eigenschappen, valkuilen of talenten zijn. Zelfkennis gaat over onze wezenskern.

Werken met het ‘slimme onbewuste’ heeft mij altijd gefascineerd. De antwoorden op al onze vragen zijn reeds aanwezig, we moeten wel op de juiste manier met het onbewuste communiceren.

Om toegang tot dit bewustzijnsveld te verkrijgen, heb ik de coachingsmethode  DE REIS VAN DE HELD op weg naar Zelfkennis® ontwikkeld. Het resultaat van mijn eigen reis.

Kijk voor mijn opleidingsachtergrond op mijn LinkedIn profiel