OP 26 oktober was de presentatie van de nieuwe Jungiaanse coachingstool DE REIS VAN DE HELD.
We hopen dat veel coaches, trainers en leidinggevenden in organisaties, de kracht van het werken met archetypen zullen gaan ervaren.

De Reis van de Held is een coachingstool die gebaseerd is op de dieptepsychologie van Carl Gustav Jung.
De eeuwenoude archetypische betekenis van de Reis van de Held(in) spreekt tot de verbeelding van mensen. De methode gebruikt twee├źntwintig afbeeldingen die de kenmerken van ontwikkelprocessen uitbeelden. Denk hierbij bijvoorbeeld aan alle veranderprocessen die mensen in hun leven zowel priv├ę als op hun werk tegen komen. Voor leidinggevende en de professionele coach een zeer effectieve tool om deze processen zichtbaar te maken.

Door de dieptepsychologische aanpak is deze methode bij uitsteek geschikt als analyse-tool waarmee u het daadwerkelijke thema van u client/medewerker snel en effectief boven tafel krijgt. Toegepast binnen een team laat het zien welke eigenschappen in de groep vertegenwoordigd zijn en waar mensen staan in hun ontwikkelproces.

Onze trainingen zijn geaccrediteerd door Stichting Keurmerk Beroepsscholing (SKB). Voor professionals zoals: coaches, trainers, supervisors, counselors, mediation, en therapeuten kan ons aanbod voor na- en bijscholing gebruikt worden. Beroepsverenigingen geven PE Punten aan onze trainingen.


Kijk voor het volledige aanbod op www.dereisvandeheld.nl/trainingen