DE REIS VAN DE HELD

 

 

De afgelopen  tweeënhalf  jaar was een voortdurend proces van wording tijdens mijn  persoonlijke en professionele Reis van de Held. Eerst de afbeeldingen dan de woorden. Het betekenis geven aan de afbeelding stond vanaf de zomer 2017 in het middelpunt.  De zeer inspirerende en vruchtbare samenwerking met mijn uitgeefster Monica Boschman van MB communicatiebureau, heeft in mij de overtuiging laten groeien dat de kaartenreeks een prachtig product zal gaan worden.  Inmiddels is het einde van dit proces in zicht. Vanaf 15 september 2018 is de kaartenreeks in de webwinkel van de uitgeefster met voorverkoopkorting te koop.

www.mbwebshop.nl

Voor de geïnteresseerde professional worden vanaf 16 november 2018 de eerste introductieworkshops georganiseerd. Hierbij kun je kennis maken met de aanpak en het gedachtegoed achter de methode.  Vanaf 2019 zullen er losse modules te volgen zijn die een verdieping in de Jungiaanse psychologie bieden. De thema’s zijn gerelateerd aan de onderdelen van de Reis, zoals het individuatieproces, de archetypen Ego en Zelf maar ook het zeer boeiende thema van het mannelijke en vrouwelijke deel in de mens, door Jung met Anima en Animus aangeduid. Ervaar de kracht van het onbewuste en welke mogelijkheden dit jou kan bieden in het werken met mensen bij hun persoonlijke en professionele ontwikkeling.

De workshop wordt ook door sommige beroepsverenigingen geaccrediteerd met PE punten.

Kijk voor meer informatie op de website www.dereisvandeheld.nl

Wil je op de hoogte gehouden worden laat dan je contactgegevens hier achter:

Contact