De afgelopen  tweeënhalf  jaar waren een voortdurend proces van wording tijdens mijn  persoonlijke en professionele Reis van de Held. Eerst de afbeeldingen dan de woorden. Het betekenis geven aan de afbeelding stond vanaf de zomer 2017 in het middelpunt.  De zeer inspirerende en vruchtbare samenwerking met mijn uitgeefster Monica Boschman van MB communicatiebureau, heeft in mij de overtuiging laten groeien dat de kaartenreeks een prachtig product zal gaan worden.  Inmiddels is het einde van dit proces in zicht. Sinds 15 september 2018 is de kaartenreeks in de webwinkel van de uitgeefster te koop.

www.mbwebshop.nl

Vanaf 16 november 2018 starten de eerste introductieworkshops. Hierbij kunt u kennis maken met de werkwijze en het gedachtegoed dat achter de methode schuil gaat. Vanaf 2019 zullen er losse modules te volgen zijn die een verdieping in de Jungiaanse psychologie bieden. De thema’s zijn gerelateerd aan de onderdelen van de Reis, zoals het individuatieproces, de archetypen Ego en Zelf maar ook het zeer boeiende thema van het mannelijke en vrouwelijke deel in de mens, door Jung met Anima en Animus aangeduid. Ervaar de kracht van het onbewuste en welke mogelijkheden dit kan bieden voor de persoonlijke en professionele ontwikkeling, zowel bij individuele begeleiding alsook bij teams.

De workshops zijn geaccrediteerd door Stichting keurmerk Beroepsscholing (SKB). leden van beroepsverenigingen kunnen PE punten aanvragen.

Kijk voor meer informatie op de website www.dereisvandeheld.nl

Wil je op de hoogte gehouden worden laat dan je contactgegevens hier achter:

Contact