DE REIS VAN DE HELD

Het afgelopen jaar was een voortdurend proces van wording tijdens mijn Reis. Eerst de afbeeldingen dan de woorden. Het betekenis geven aan de afbeelding stond vanaf de zomer in het middelpunt.  De zeer inspirerende en vruchtbare samenwerking met mijn uitgeefster Monica Boschman van MB communicatiebureau, heeft in mij de overtuiging laten groeien dat de kaartenreeks een prachtig product zal gaan worden.  Inmiddels zijn wij met het finetune- werk begonnen en schijnt het einde van dit proces in zicht te zijn. Vanaf februari 2018 komt dan het ‘laten drukken’ aan de orde en zal een speciale website de lucht in gaan.

Binnenkort kun je via de site: dereisvandeheld.nl meer informatie verkrijgen over lezingen, workshop’s, een summerschool en een opleiding, waarbij je als professional leert, jezelf de betekenis achter de afbeeldingen eigen te maken…

Wil je op de hoogte gehouden worden laat dan je contactgegevens hier achter:

Contact