DSC_0933Kerst is in de moderne westerse traditie een feest van gezelligheid in familiaire kring geworden, terwijl het van oorsprong symbool stond voor verandering en transformatie. We vieren midwinter, het einde van de donkere dagen en het begin van de nieuwe tijd…

Gezelligheid in familiaire kring is voor vrijwel alle families een wens maar helaas niet voor alle families realiteit. Vaak komen juist bij dit soort gelegenheden de oude pijnpunten in de tussenmenselijke relaties weer boven en zijn we uiteindelijk blij als de ‘feestdagen’ voorbij zijn.

Heb je er eigenlijk ook een beetje genoeg van en lijkt het je heerlijk om het tij te keren? Gebruik kerst dan als een moment van verandering zoals het van oorsprong ook was bedoeld; het einde van een donkere periode.  En geef een poging tot verzoening cadeau.

Dat lijkt makkelijker gezegd dan gedaan maar niets is minder waar. Door middel van een familieopstelling heb je in één middag duidelijk waar de oorzaak van de verstoorde relatie ligt en kan er aan de oplossing worden gewerkt. Voor dat we een opstelling doen is het van belang om eerst met elkaar om tafel te gaan om het thema waar het voor jou om draait helder te krijgen. Dat noemen we een intake gesprek.

Wat houdt de kerstactie in?

Tijdens de kerstperiode t/m 30 december kun je voor een gereduceerd bedrag van € 30 een cadeaubon kopen voor een intakegesprek van een uur. Je kunt ook een tegoedbon voor een opstelling cadeau geven waarbij hetzelfde bedrag als aanbetaling kan dienen. Neem contact met me op en ik stuur je een bon op.