Referenties

Referentie van Len Nooteboom over een coachtraject voor professionele ontwikkeling:

“Beste Anne, je hebt één van mijn medewerkers begeleid in een complexe situatie. Zowel indirect als direct heb ik je ervaren als een deskundige en doelgerichte professional, open en transparant, maar bovenal als een bijzonder betrokken en warm mens. Je hebt een breed scala aan methoden tot je beschikking. Je verstaat de kunst om duidelijk te zijn, iemand te raken, en veiligheid te bieden. Dank je voor wat je bent en doet, en ik gun veel mensen jouw begeleiding op “hun reis.”

Len Nooteboom

Afdelingshoofd in de publieke sector Waterschap Brabantse Delta

September 2015

 

Referentie van Marjan Zanberg over een coachingtraject naar aanleiding van een familieopstelling:

Ik heb 2 x een vraag gesteld tijdens een familieopstelling bij Anne en ben ook verschillende keren representant geweest. Het waren heel bijzondere ervaringen! In één van mijn opstellingsvragen heb ik contact mogen maken met mijn niet geboren tweelingzus. Anne heeft mij daarin op een erg fijne manier begeleid. Ze is heerlijk rustig tijdens de opstellingen en houdt op een heel prettige manier het overzicht. Anne liet mij als vraagsteller alle ruimte voor mijn proces en volgde mijn timing perfect.  Na de opstelling ben ik nog een aantal keer bij Anne geweest voor individuele coaching. Dat traject heeft mij geholpen meer inzicht te krijgen in de aspecten uit de opstelling, de dingen die ik in mijn dagelijks leven tegenkom en in wie ik ben. Een heel mooie ervaring! Door Anne heb ik thuis eindelijk een plekje voor mezelf gecreëerd om te mediteren. De wijsheid van Anne heeft me op een heel mooie manier verder gebracht. Ik ben haar daar heel dankbaar voor! www.praktijktableau.nl Marjan Zanberg

Hoi Anne, wat hebben we een heerlijke opstellingsdag gehad bij jou. Wat heb ik ervan genoten om jou aan het werk te zien en mee te mogen werken als representant. Daar word ik echt blij van. Ik wil een compliment geven over de heldere uitleg die je had in de inleiding over het systemisch werk. Ik zou het niet beter kunnen verwoorden. Ook vond ik het heel erg mooi om te zien hoeveel ruimte en rust je uitstraalde tijdens de opstellingen. Als representant voelde ik me veilig en gezien. Dank je wel nog voor deze fijne dag!
Rita Mulder, Familieopsteller
Opgeleid door Elmer Hendrix van het Centrum voor Systemische Opstellingen
Rita Mulder
15 juni 2015