Over mij

Een zinvol bestaan is óók voor een organisatie van essentieel belang.

‘Onverwachtse invalshoeken, inspiratie bieden en deuren openen naar nieuwe vergezichten, dat is mijn passie. Processen in gang zetten zodat inzichten verworven kunnen worden en men zich bewust wordt van…

Met andere ogen naar jezelf kijken en naar de ander, dat is wat er gaat gebeuren.

Ik ben filosofisch – diepgaand- verassend- bezield en nieuwsgierig. Ik werk graag met beelden, archetypische beelden, laat mensen voelen, ervaren en doorleven.

Ik wil resultaat…en mensen raken!

Bij mij is alles anders, verwarrend soms… maar altijd veilig.’

 

Anne Pauen:

De rode draad zowel in mijn persoonlijke als in mijn professionele leven is uiteindelijk mijn zoektocht naar dé universele waarheid geworden.  De grote zingevingsvraagstukken hebben mij altijd al gefascineerd en uiteindelijk ook mijn professionele ontwikkelingsweg bepaald.

Ik bestudeerde oude teksten uit de Mesopotamische cultuur tijdens mijn studie Assyriologie, ik werd ingewijd in de enorme kennis van de vedische geschriften door de Sanskrit geleerde Sri Sarvabhavana uit India en vond uiteindelijk in de dieptepsychologie van de Zwitserse psychiater Carl Gustaf Jung het puzzelstukje waardoor ik de oude kennis kon gaan veertalen naar een hedendaags professionele publiek.

Als organisatieadviseur werk ik met beelden die universeel en tijdloos zijn. Een ervan is het mythologische thema van DE REIS VAN DE HELD. Door deze Reis naar beelden te vertalen kan zij op alle veranderprocessen worden toegepast die wij in ons persoonlijke en professionele leven doorlopen. Dit proces te begeleiden is mijn specialisatie geworden.