Een systeem opstelling: ‘Ik en de Ander’

 

dsc_8613-1600x1200

IK & de ANDER

…is het thema van een kennismakingsworkshop met familieopstellingen bij Yogastudio Being Yoga, te Berkel & Rodenrijs.

In korte sessies zullen wij iedere deelnemer  in de gelegenheid stellen zichzelf, in relatie tot een specifieke persoon of ‘de Ander’ in het algemeen, op te stellen.

Op deze manier kun je jezelf in de interactie met je medemens van buiten af beschouwen. Dit zal je veel informatie opleveren over de oorzaak van onderliggende spanningen & conflicten, zowel vanuit jouw perspectief als vanuit het perspectief van de ander.

Je zult ervaren welke mogelijkheden het fenomeen familieopstelling bied waarbij je zult merken dat alles wat zich toont gelijk herbaar is.

Tijdens deze workshop zul je niet alleen maar inzicht krijgen in het hoezo & waarom van de dynamiek tussen jezelf en degeen je opstelt, maar door het aandacht te geven, mag je ook al een voelbaar effect verwachten. Dat heeft ermee te maken dat ‘inzicht’ verkrijgen, in jou al heel wat in beweging gaat zetten waardoor je gedachten en je gevoel beïnvloedt worden. Dit zal ook jouw gedrag naar de ander doen veranderen, waardoor jij ook ‘andere’ reacties terug krijgt.

Maar let wel, voor het helen van een ‘verstoorde’ relatie is een eigen opstelling nodig.

Wil je meer weten, kijk dan ook op deze website onder het kopje familieopstellingen. Voor persoonlijke vragen, mag je altijd van te voren via mail of telefoon contact met mij op nemen.

Tot zaterdag 11 maart bij Yogastudio: Being Yoga te Berkel & Rodenrijs, ik kijk ernaar uit om jullie te ontmoeten.