Home

BOG

Staat voor Bruto Organisatie Geluk. Wij zijn een groep ervaren trainers uit verschillende disciplines en een groep jonge filosofen. Wij zien deze tijd als het begin van een nieuwe economie die vraagt om nieuwe impulsen.

Wij zijn van mening dat ‘de crisis’ waarin wij ons bevinden niet alleen maar een economische crisis is. Hij nodigt ons uit om stil te staan en vragen te stellen over onze doelen in de toekomst.
Wij zien deze crisis derhalve ook als een nieuw begin, dat ons de kans geeft om met een breder bewustzijn naar de wereld om ons heen te kijken.

Voor organisaties betekent dit dat zij op zoek moeten gaan naar inspiratie en creativiteit bij het vinden van nieuwe wegen.

Bruto – Organisatie – Geluk

Vragen die hierbij horen zijn die van verbinding met elkaar en de daaruit voortvloeiende verantwoordelijkheden die wij in deze geglobaliseerde wereld met z’n allen moeten dragen. Dat is wat wij verstaan onder BRUTO, het afdragen aan de wereld om ons heen.

Dit doen ORGANISATIEs zowel binnen de regio waarin zij gevestigd zijn als ook binnen de branche waarin zij werken. Door de globale verbindingen van ons economische systeem betekent dit dat wat in het klein gebeurt, ook in het groot zijn uitwerking zal hebben.

GELUK is wat de mens in de organisatie nodig heeft om optimaal te functioneren. Onze overtuiging is dan ook dat iedere organisatie net zo goed is (en gelukkig) als de mensen die er deel van uitmaken.

Als trainingsbureau richten wij ons op het helpen ontwikkelen van de tools die leidinggevenden nodig hebben om voor zichzelf en hun organisatie geluk te produceren. Hierbij zijn wij inspirator, sparring partner en begeleider bij persoonlijke, professionele en organisatie georiënteerde processen.

Onze tools voor leiderschap en personeelsbeleid zijn duurzaam. Zij zijn ingericht op lange termijn denken en zorgen ervoor dat een organisatie krachtig en stevig verankerd wordt. Waardoor zwaar weer gemakkelijker kan worden getrotseerd.

Lees verder over onze visie, over de trainingen en over andere ondersteuning die wij kunnen bieden…